Omega 3, Vitaminen en Collageen

 

Een gezonde huid van binnenuit 

Om een huid gezond te krijgen zijn de juiste voedingsstoffen nodig. Het is daarom van belang de huid te gaan voeden van binnenuit. 

Laten wij vooropstellen dat gezonde voeding, voldoende bewegen en op tijd rust nemen (stress vermindering) de eerste voorzorgsmaatregelen zijn. 
Voedingssupplementen zijn in eerste instantie een aanvulling op een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Maar waarom is het tegenwoordig voor de meeste mensen toch noodzakelijk?

 

In onze huidige moderne tijd hebben wij veel te maken met bewerkt voedsel, bodemverarming, inactiviteit, slaaptekort, chronische stress. Dit zorgt niet alleen voor klachten aan de huid, maar ook voor lichamelijke klachten. 

 

De huid is een spiegel van jouw fysieke en mentale gezondheid. En daarom vind ik het belangrijk om niet alleen de buitenkant te herstellen, maar ook te gaan kijken naar de binnenkant. 

 

Omega 3

Zorgt voor een betere slaap, concentratie, opname vitaminen en mineralen, mooie huid/haar conditie, minder stemmingswisselingen, betere immuunsysteem en nog vele andere gezondheidsvoordelen. 

Vitamine D / K2

Voorkomt aderverkalking, goed voor bot gezondheid,  humeur, spieren, elasticiteit van longen en huid.

Collageen

Voor sterke botten, huid, haar, nagels en spieropbouw! 
Omega 3

Voordelen omega 3 voor de huid: 
Voordelen omega 3 voor het lichaam: 

Waarom de omega 3 van Eqology?

Voor mij is het werken met hoge kwaliteit producten heel erg belangrijk. Ik stel hier dan ook hoge eisen aan. Zeker als het om voedingssupplementen gaat. 
Ik sta 100% achter de werkwijze en producten van Eqology. De producten zijn zuiver (steeds meer vervuilde zeeën/vissen) en persoonlijk hecht ik ook veel waarde aan duurzaamheid(overbeviste zeeën). 

 

Op een rijtje waarom kiezen voor deze visolie? 
Op een rijtje waarom kiezen voor deze vegan algen olie?

6 maanden traject 

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega3- vetzuren hebben opgenomen, gaan er dus zo’n 5 maanden overheen. 1 flesje omega-3 nemen heeft daarom geen zin. Eqology gaat voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit is de reden dat Eqology de omega-3 in een traject van 6 maanden levert en het voordeel is dat je elke maand een vers flesje omega-3 olie thuisgestuurd krijgt.

 

Meten is weten! 

Het is mogelijk om een jouw vetzuur balans te meten voor en na het traject met een simpele vingerprik test. Zo kan je zien wat de omega 3 olie voor jou heeft gedaan. Ik geef hier uiteraard uitleg en advies over.  Eqology biedt voordeel pakketten aan waarbij je voor ongeveer €40-, twee vingerprik testen erbij krijgt i.p.v. €170-, in totaal. 

Mocht het zo zijn dat jouw ratio al goed is dan krijg jij van Eqology jouw geld terug. 

Lukt het niet met bestellen of wil je meerdere voedingssupplementen tegelijk bestellen? Dan is het sowieso beter om gebruik te maken van de voordeelpaketten. Neem even contact op dan help ik je graag verder. 

 

 

Vitamine D/ K2

Vitamine D en K2 heb je in combinatie nodig voor de opname. Wanneer vitamine K2 ontbreekt dan heb je meer kans op verkalkingen in het lichaam.  Bloedvaten kunnen gaan verkalken, maar ook de vezelstructuur elastine. Elastine zit bijvoorbeeld in de huid en longen en zorgt voor de elasticiteit (dat het terugveert). Het vervelende van elastine is wanneer het eenmaal weg is kan het ook niet meer terugkomen. Het is daarom van belang om dit zo gezond mogelijk te houden. Niet alleen voor een mooie huid te behouden, maar zeker ook voor gezonde botten, bloedvaten en longen. 
Voordelen vitamine D/K2 voor de huid: 
Voordelen vitamine D/K2 voor het lichaam: 

Waarom de vitamine D/K2 van Eqology?

Eqology gebruikt een gepatenteerd proces voor de productie van vitamine K2, genaamd MenaQ7. Dit is 100% puur, vrij van contaminanten en wordt goed opgenomen in de bloedbaan door de darmen. Zodat het terecht komt waar het nodig is, namelijk in de botten en bloedvaten. 

 

 

 

 

Collageen

Een tekort aan collageen kan je aan de buitenkant zien aan de hoeveelheid rimpels en verslapping van de huid. En als het aan de buitenkant zichtbaar is dan kan je er al vanuit gaan dat er aan de binnenkant ook een tekort zou zijn. Het lichaam bestaat voor een groot deel uit collageen. Je kan het o.a. vinden in pezen, spieren, darmen. Wanneer je collageen gaat suppleren zou het daarom ook eerst naar de plaatsen gaan waar het nodig is. Dus stel dat je het voor een strakkere huid gaat suppleren, dan kan het zijn dat het proces iets langer gaat duren. Maar daarna ga je mooie resultaten zien. Voor darmherstel is dit ook een ideaal product. En de darmen staan ook in verbinding met de huid. Veel mensen met huidproblemen hebben ook darmproblemen. Huidcellen (fibroblasten) maken van nature collageen aan. Maar vanaf je 25ste levensjaar begint de aanmaak van collageen langzamerhand af te nemen. Dit kan je dus mooi aanvullen met Marine Collageen.  
 

 

 

Voordelen collageen voor de huid 
Voordelen collageen voor het lichaam 

Waarom kiezen voor de Marine Collageen van Eqology?


Nieuw!

De collageen booster!

Van Eqology Collageen booster is klinisch vastgesteld dat het de huidhydratatie verbetert en al na 7 dagen resultaten levert. Het draagt bij aan het stevig houden en hydrateren van de huid, maar het beschermt ook de huidbarrière, waardoor de huid er mooier uitziet en voller aanvoelt, en rimpels minder diep worden. 

Voordelen van de collageenbooster

* Dit product bevat hyaluronzuur+. Hyaluronzuur is een van nature in de huid voorkomende waterbindende molecule. Het kan tot wel 1000 keer het eigen gewicht aan vocht vasthouden, waardoor de huid gehydrateerd blijft en er vol uitziet. 

* Bevat astaxanthine, een krachtig antioxiant, ook wel bekend al een carotenoïde, om de huid tegen vrije radicalen te beschermen en de werking van het immuunsysteem te bevorderen. 

* Goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren

* Bevat geen toegevoegde cafeïne of suikers voor meer energie. Dit product kan je collageenaanmaak verbeteren. 

×