Over Mayra

Over Mayra

Ik was al even aan de slag als huid professional, voordat ik zelf heel erg last kreeg van mijn huid.
Nu ben ik nog meer gedreven om mensen te helpen om een mooie en gezonde huid te krijgen. Zodat iedereen gezond en vol zelfvertrouwen door het leven kan.

" TAKING CARE OF YOUR SKIN IS MORE IMPORTANT THAN COVERING IT UP"

Holistische visie

Hoe het lichaam in elkaar steekt fascineert mij enorm. Alles staat met elkaar in verbinding. Er is een bewezen connectie tussen de hersenen, darmen en de huid. De huid kan je dus zien als een weerspiegeling van jouw fysieke en mentale gezondheid.  Daarnaast heeft de bovenste huidlaag van nature een functie. En dat is namelijk ons beschermen van invloeden van buitenaf. Om een gezonde en stralende huid te krijgen is het belangrijk dat alles in balans is. Ik focus mij op het herstellen van de binnen en buitenkant. Doormiddel van een uitgebreid onderzoek kan ik een persoonlijk behandelplan opstellen. Iedereen is namelijk uniek. En zo ook iedere huid. 

Mijn persoonlijke verhaal

Ik was eigenlijk altijd al bezig met mijn uiterlijk. Voor mij moesten de producten zo natuurlijk mogelijk zijn. Altijd bezig met de ingrediënten. Wat achteraf eigenlijk heel krom is, omdat ik daarna mijn huid wel dichtsmeerde met een dikke laag foundation. Ik gaf meer geld uit aan cosmetica dan aan andere dingen. En wanneer ik weer een mooie reis ging maken (wat ook een van mijn passies is) ging het meeste gewicht daaraan mee.


Zo ben ik al eerst begonnen met het werken als huidspecialist. Wat later is mijn passie voor gezondheid uitgegroeid. In 2015 kreeg ik zelf te maken met huid-en gezondheidsproblemen. In totaal heb ik hier 6 jaar mee rondgelopen. Toen besefte ik pas hoe belangrijk schoonheid van binnenuit is en dat hier nog te weinig huidspecialisten zich mee bezig hielden…

 

Ik had toen der tijd nooit kunnen voorstellen dat ik dit ook zou kunnen zeggen. Maar ik ben achteraf blij dat ik last had van mijn huid. Deze ervaring heeft mij verder laten ontwikkelen tot een holistisch huidspecialist. 

 

Door mijn fascinatie voor de hersenen, gezondheid en de huid is zo “De Huid Diëtiste” ontstaan. Ik help mensen met het voeden van de Skin, Body & Soul.

 Hoe het met mijn huid was… 

 

 Hoe het nu met mijn huid gaat!

GIVE YOUR SKIN A LITTLE

LOVE

Wil je graag samenwerken met mij?

Ben jij ook huidspecialist en deel jij dezelfde visie als mij? Werk je in de fitness / gezondheidsbranche? Of heb je gewoonweg een affiniteit voor gezondheid?

Ik ben altijd op zoek naar leuke en inspirerende mensen voor in mijn team. Mocht je interesse hebben dan plan ik graag met jou een vrijblijvend gesprek in. 

×