Huidverjonging

HUIDVERJONGING

Op een natuurlijke wijze huidverjonging 

Dat wij nou eenmaal ouder worden dat hoort bij het leven en dat ook niet erg. Voor heel veel mensen is juist een zegen. Helaas gaan er processen achteruit bij het worden daar hoort de veroudering van de huid ook bij. Maar wat als je dit proces kan vertragen en op een mooie wijze ouder kan worden?

 

Vanaf ongeveer je 25ste levensjaar begint langzamerhand het proces van huidveroudering. Bij de een gaat het wat sneller dan bij de ander. Dit kan te maken hebben met meerdere aspecten. Een aantal van die aspecten die huidveroudering kunnen versnellen kunnen te maken hebben met interne en externe factoren. Bij interne factoren kan je denken aan verandering van hormonen, afname botstructuur, afname van collageen, elastine en hyaluronzuur. Bij externe factoren kan je denken aan UV-straling, luchtvervuiling, agressieve behandelingen en leefstijl. 

 

Wanneer wij gaan werken aan huidverjonging van binnenuit dan heeft dit niet alleen gunstige effecten op veroudering van de huid. Maar ook veel gunstige effecten op het verouderingsproces. Een win-win dus! 

Werkwijze van de Huid Diëtiste

Voor het beste resultaat te krijgen heeft ‘De Huid Diëtiste’ een unieke aanpak. Wij beginnen met een uitgebreid intake consult. Tijdens het intake consult wordt er gekeken naar de behoefte van jouw huid en wordt er geluisterd naar jouw wensen. Dit doen wij doormiddel van verschillende onderzoeken. Voordat wij beginnen met de behandelingen gaan wij eerst de huid goed voorbereiden. Zodat wij ook zeker weten dat de behandelingen effectief zijn. Voorafgaand aan het behandeltraject wordt de investering in kaart gebracht en komen wij samen tot een behandelplan. 

Behandelingen

Bij ‘De Huid Diëtiste” zijn de volgende mogelijkheden wat betreft de behandelingen voor huidverjonging. De twee behandelingen leveren allebei mooie resultaten op, maar op hun eigen unieke manier. Het ook mogelijk om deze behandelingen af te wisselen. Dit bespreken wij dan tijdens het consult. 

 

 

Micro Needling

Cosmetische bindweefselmassage

×