Huidverjonging

Op een natuurlijke wijze huidverjonging 

Dat wij nou eenmaal ouder worden dat hoort bij het leven en dat ook niet erg. Voor heel veel mensen is het juist een zegen. Helaas gaan er processen achteruit bij het ouder worden, daar hoort de veroudering van de huid ook bij. Maar wat als je dit proces kan vertragen en op een mooie wijze ouder kan worden?

 

Vanaf ongeveer je 25ste levensjaar begint langzamerhand het proces van huidveroudering. Bij de een gaat het wat sneller dan bij de ander. Dit kan te maken hebben met meerdere aspecten. Een aantal van die aspecten die huidveroudering kunnen versnellen, kunnen te maken hebben met interne en externe factoren. Bij interne factoren kan je denken aan verandering van hormonen, afname botstructuur, afname van collageen, elastine en hyaluronzuur. Bij externe factoren kan je denken aan UV-straling, luchtvervuiling, agressieve behandelingen en leefstijl. 

 

Wanneer wij gaan werken aan huidverjonging van binnenuit dan heeft dit niet alleen gunstige effecten op de veroudering van de huid. Maar ook veel gunstige effecten op het verouderingsproces van het lichaam. Een win-win dus!  

Hoe gaaf is dit ?

×