Het concept

De Huid Diëtiste heeft een uniek concept ontwikkeld om het beste resultaat te behalen voor huidverbetering. De eerste twee stappen worden altijd toegepast. De derde stap is afhankelijk van het doel van de behandeling.

vrouw aan het werken achter laptop

Uitgebreide intake consult

Iedere huid is uniek en heeft andere aandacht nodig. Wij beginnen het consult met een vragenlijst. Daarna wordt er gekeken naar de huid om vast te stellen welk huidtype en huidconditie er sprake is. Er wordt een bodyscan/huidscan uitgevoerd. Wat o.a. meer inzicht geeft in de mate van het collageen in de huid en of er sprake is van vitaminen en mineralen deficiënties. Er word een bloedonderzoek gedaan om te kijken of de huid voldoende bouwstoffen heeft om te beginnen met het behandeltraject. Ten slotte wordt er een behandelplan op maat gemaakt.

  • Huidanalyse
  • Bodyscan / Huidscan
  • Bloedonderzoek
  • Behandelplan op maat

Verbeteren van binnenuit

De huid heeft voldoende bouwstenen nodig om zich goed te kunnen herstellen. De eerste stap is daarom ook het verbeteren van binnenuit. Door het verbeteren van binnenuit slaan de producten en de behandelingen ook beter aan. Het verbeteren doen we doormiddel van voedingsadvies en supplementen.

Verbeteren van de buitenkant

Samen met het verbeteren van binnenuit gaan wij ook alvast starten met het verbeteren van de buitenkant. Dit doen we door de juiste huidverzorgingsproducten te gaan gebruiken. Niet alleen tijdens de behandelingen maar ook voor thuisgebruik.

Bindweefselmassage De huid Dietiste

Behandelingen

In deze fase starten wij met de behandelingen. Tijdens het intake consult wordt vastgesteld hoeveel en welke behandelingen wij gaan uitvoeren. Na het behandeltraject is het natuurlijk altijd mogelijk om de behandelingen voor te zetten. Het kan ook zijn dat wij niet starten met behandelingen omdat soms verbeteren van binnenuit en de juiste producten voor de huid voldoende kan zijn.

×