Natuurlijke huidverzorging

Dermaviduals

Natuurlijke huidverzorging

Het uitzoeken van de juiste producten om mee samen te werken in mijn salon vond ik misschien wel het meest lastige om te doen. Voor mij is het belangrijk dat de producten op basis zijn van natuurlijke ingrediënten, maar toch goede resultaten leveren op het gebied van huidverbetering. En dat is zeker gelukt! De producten van Dermaviduals bevatten natuurlijke, biologische en huid-identieke ingrediënten en omdat je het persoonsgebonden kan maken werkt het op ieder huidprobleem.

DERMAVIDUALS – Where science meets beauty

Corneotherapy

De term corneotherapie is uitgevonden door prof. Albert Kligman (University of Pennsylvania) Een dermatoloog die veel van zijn cliënten met huidproblemen met succes heeft geholpen door zich te concentreren op het herstellen van de huidbarrière.

Het merk Dermaviduals is daarna ontwikkeld door dr. Hans Lautenschläger met de filosofie van corneotherapie. De filosofie achter corneotherapie, is wanneer je de huidbarrière (stratum corneum) hersteld ook veel huidproblemen verhelpt.

De huid heeft van nature functies en dat is o.a. het beschermen van invloeden van buitenaf en het tegengaan van verlies van lichaamsvocht. De huidbarrière kan door verschillende factoren aangetast worden (zon, vrije radicalen, giftige stoffen, slecht gekozen cosmetica).

Als de huid als het ware “open ligt” dan kan niet alleen het natuurlijke vocht ontsnappen, maar ook schadelijke stoffen kunnen naar binnen. Naast een droge huid kunnen er dus ook andere vervelende huidproblemen ontstaan.

DMS technology

Dermaviduals is gebaseerd op DMS ( Derma Membrane Structure) technology. Dermaviduals DMS crème heeft dezelfde samenstelling en structuur als de huid. Hierdoor wordt de huidbarrière op de meest natuurlijke wijze hersteld.

Free of

  • Emulgatoren
  • Conserveringsmiddelen
  • Parfum
  • Minerale oliën
  • Siliconen

Custom Made

Dermaviduals heeft het geweldige concept om de producten samen te stellen naar behoeve van de huid en de wensen van de klant. Iedere huid is immers uniek en heeft met de seizoenen mee ook andere behoeftes. En door het samenstellen kan ik ook werkstoffen toevoegen voor een specifieke wens, bijvoorbeeld het verminderen van pigmentatie. Niet alleen tijdens de behandeling kan ik de producten samenstellen, maar ook voor thuisgebruik.

De producten van Dermaviduals zijn niet te koop in winkels en webshops. Wil je graag meer informatie over de producten neem dan gerust contact op.

×