Menu

Blogs

Mijn missie is op een holistische manier mensen helpen met hun huidprobleem. Wat ik daar mee bedoel is dat ik er sterk in geloof dat je pas een gezonde huid kan krijgen wanneer alles in balans is.

De drie hoofdpijlers naar een gezonde huid (en ook meteen een gezond en gelukkig leven) heb ik onderverdeeld in de volgende drie categorieën.

  1. Skin
  2. Food
  3. Body&Soul
De huid

Skin

Wil jij aan de slag met huidverbetering? Dan is het ook belangrijk om meer inzicht te krijgen in hoe onze huid werkt. In deze categorie kun je alles lezen over de huid en wat je kunt doen om deze in een optimale conditie te houden.

Food

Food

Tegenwoordig is er al steeds meer bekend over schoonheid van binnenuit. Hier vind je alle blogs die met voeding te maken hebben. Gerelateerd aan de huid, maar ook aan gezondheid in het algemeen. Vanwege mijn studie Voeding & Diëtetiek kan ik ook over dit onderwerp veel kennis delen.

Body&Soul

Body & Soul

Vaak vergeten mensen dat mentale gezondheid ook verband heeft met een gezonde huid. Je hersenen staan namelijk in verbinding met de huid. Hoe jij je voelt dat straal je uit!

Heb je een suggestie voor een onderwerp waarover je meer zou willen weten?

Stuur gerust een bericht! Dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen.